Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Archives
 
 

Detaje te tjera

LISTIME TE REJA

Per qira

440 6 Tualete

Per qira

62 1 Dhome 1 Tualet

Per qira

106 2 Dhoma 1 Tualet

Per shitje

104 2 Dhoma 2 Tualete

Per qira Per shitje

Per qira

92 2 Dhoma 1 Tualet
Shiko te gjitha pronat →
 

Ke per te shitur apo per te dhene me qira prone? Listo pronen tende ne Real Estate Group dhe nje nga agjentet tane do te te kontaktoje menjehere.

Listo prone

PORTOFOLI I PRONAVE

Apartamente

Vila

Duplex

Zyra

Komerciale

Toka

 

" YOUR REAL ESTATE PARTNER "

BASHKEPUNETORET TANE

WhatsApp chat